Gerichte trainingsresultaten

Voor onze leden die gerichte resultaten willen vooral in het lichaamsvet percentage verlagen en/of spiermassa toename en bereid zijn te investeren, bieden wij een extra mogelijkheid. Cardio fitness Amsterdam heeft de juiste Personal trainers in huis dit samen met u te realiseren. Met een flinke dosis inspanning & toewijding zal er een plan gemaakt worden waarmee u en de trainer aan de slag zullen gaan. Het gaat hier dan om professionele trainingen en begeleiding.

 

Wij hebben inmiddels vele succesverhalen en vele trainen nog bij ons zodat u onze referenten zelf zou kunnen zien lopen.

 

Het gaat hier dus om Personal training en de investeringen hiervoor zal u dan ook apart van uw abonnement in rekening worden gebracht.

 

Kosten van Personal training zal tijdens een intakegesprek samen de mogelijke plan voor u besproken worden. De investering zal gelijk zijn aan de norm wat een gemiddelde Personal trainer die professioneel en resultaat gericht werkt vraagt. Het gaat hier namelijk om een kwaliteitsdienst!

 

Klik hier voor extra informatie over Personal training.