DON'T WISH FOR IT - WORK FOR IT

 

Cardio fitness of krachttraining

 

Cardio Fitness

Het aanbod van apparaten is er volledig op afgestemd om een functionele Cardio Workout te doen, zo nodig zeven dagen per week. De loopband, de cross-trainer, de uprightbike en de roeimachine, zo maar wat voorbeelden van apparaten waarvan er meerdere aanwezig zijn, staan er om lekker te kunnen werken aan je conditie, uithoudingsvermogen en weerstand. Sinds kort bieden we onze 'get fit fast' programma aan. Een mogelijkheid voor u om met garantie uw fitheid te verbeteren!

 

Krachttraining

Naast een breed assortiment aan apparaten om de spieren te versterken en/of te vergroten, is er ook een ruim aanbod aan halters en dumbels beschikbaar. De multi-racks zijn erg populair bij de krachtsporters. Voor hen bieden we ook een breed assortiment aan ondersteunende voeding en voedingssupplementen. Ook beschikken wij over een octagon station, waar crossfit en circuit trainingen in kunnen worden gegeven.

 

Afvallen

Om effectief te kunnen afvallen biedt een schema bestaande uit een mix van cardio fitness en krachttraining in combinatie met een afgewogen voedingspatroon, de allerbeste resultaten. Onze begeleiders helpen u graag met het maken van een schema.